Skip to main content

Maak een onvergetelijke herinnering van jouw vlieg experience  


VLIEGLESSEN

Luchtgevecht Technieken

Luchtgevechtprogramma

Basis Luchtgevecht programma

Air Combat Europe dankt zijn naam aan het oorspronkelijke programma, het luchtgevechtsprogramma. Leer de echte ins en outs van luchtgevechten met een ex-gevechtspiloot als coach en instructeur.

Gewoonlijk samen gekocht, vereist dit programma een wingman, en tegen wie beter dan een familielid of een vriend, kun je roepen “Guns, Guns, Guns!” terwijl ze in je vizier staan.

Krijg een idee van de formidabele Blackshape Prime en haar kleine eigenaardigheden, voel je vrij in de lucht en leer de ware essentie van een gevechtspiloot!

Details:

 • Vlucht voor 1 of 2 personen
 • 60 minuten
 • Militaire briefing (en debriefing)
 • Basis technieken voor luchtgevechten en basisinleiding tot formatievliegen
 • 5 ronden van gesimuleerde luchtgevechten

Formatie Vliegen

Vliegen in formatie is een van de meest verbazingwekkende dingen in de luchtvaart, Vlieg naast je wingman en navigeer als één door de lucht. Algemeen samen gekocht, is formatievliegen het perfecte programma om samen te vliegen met iemand die je als je wingman binnen handbereik hebt. Krijg een idee van de formidabele Blackshape Prime en haar kleine eigenaardigheden, voel je vrij in de lucht en leer de ware essentie van een gevechtspiloot!

Details:

 • Vlucht van 1 tot 2 personen
 • 45 minuten
 • Basisvaardigheid vliegtechnieken
 • Tactisch formatie vliegen

Leer hoe je je wingman kunt signaleren met behulp van speciale technieken en verplaats je formatie tactisch door de lucht.

TACTISCH VLIEGEN

Formatie vliegen

MILITAIRE NAVIGATIETECHNIEKEN

Navigatie training

Navigatie training

Navigatie training is uw kennismaking met militaire navigatietechnieken, leer uw weg door de lucht te navigeren met kompas, kaart en stopwatch!

Krijg een idee van de formidabele Blackshape Prime en haar kleine eigenaardigheden, voel je vrij in de lucht en leer de ware essentie van een gevechtspiloot!

Details:

 • Vlucht voor 1 persoon
 • 45 minuten
 • Militaire briefing + eigen koers uitzetten
 • Basis navigatietechnieken

Gevorderde Vliegtuig beheersing 

Vliegtuigbeheersing biedt de basisvaardigheden die een gevechtspiloot leert om zijn “Wings” te verdienen.

Krijg een idee van de formidabele Blackshape Prime en haar kleine eigenaardigheden, voel je vrij in de lucht en leer de ware essentie van een gevechtspiloot!

Details:

 • Vlucht voor 1 persoon
 • 45 minuten
 • Basis en geavanceerde technieken voor het beheersen van vliegtuigen
 • Steile bochten
 • Hoge G-bochten!
 • Gesimuleerde aanvallen op een grond doel
Vaardigheden gevechtspiloot

Vliegtuigbeheersing

Heb je altijd al eens een vlucht willen maken als een echte gevechtspiloot, of willen weten hoe je navigeert in de lucht?

Voor meer informatie over de trainingslessen of bij vragen, neem contact op via het contactformulier. 

Waarom kiezen voor een vlieg-experience?

Deze vluchten en fantastische ervaring zijn te boeken wanneer je bijvoorbeeld iets te vieren hebt zoals een verjaardag, jubileum, als bedrijfsuitje of gewoon omdat het zo ongelooflijk mooi is om te doen. Het vliegtuig heeft een glazen canopy (dak) waardoor het uitzicht rondom fantastisch is.

Hoe gaat het in zijn werk?

Wanneer je geïnteresseerd bent kun je een boeking doen waarna een datum wordt geprikt. Na de afgesproken dag en tijd maken we afspraken hoe laat je verwacht wordt en krijg je een uitgebreide briefing over het vliegtuig zelf, de do’s and don’ts, wat over vliegfysiologie en wat het verwachtingspatroon is.

Daarnaast een uitleg over de procedures (taxiën e.d. en de vertek- en aankomstprocedures. De bedoeling is dat je ook zelf het vliegen ervaart en ook daadwerkelijk aan het vliegen toekomt wanneer mogelijk. De vlucht zal om en nabij een uur duren, maar dat is afhankelijk van wat je wilt uiteraard. Klant is koning. Alles is wel afhankelijk wat het weer doet uiteraard.

Wat kost het?

De kosten variëren tussen de €450,- en €1000,- per uur afhankelijk van wat de vraag is.

Betalen kan via een gestuurde factuur met een Tikkie of per overboeking. Neem gerust contact met mij op voor een offerte op maat.

Hoe kun je een vlieg-experience boeken?

Een vlucht boeken kan via de website waar informatie wordt gegeven. Boeken kan via de mail of telefonisch. Vanaf een week voor de geplande datum kan er een boeking gemaakt worden.

Zijn er annuleringsvoorwaarden?

Zoals eerder aangegeven kan het weer een spelbreker zijn. In dat geval gaan we samen kijken voor een nieuwe datum. In het geval de annulering door de klant minimaal 3 dagen van te voren wordt aangegeven, zullen er geen kosten in rekening worden gebracht, ook niet als ikzelf de boeking annuleer.

vliegtuigmotor